Bonus narudžba

Naslovna / Bonus narudžba

1
2
3
4
Izaberi restoran
Izaberi jelo
Upiši adresu
Pošalji narudžbu

Sigurno ste do sada imali priliku dobiti negdje poklon bon, vaučer ili kupon kojeg ste poslije mogli iskoristiti za različite pogodnosti pri narednoj kupovini.

Mi smo takođe kreirali svoju verziju kupona kojeg možete ostvariti naručujući jela iz restorana čije su ponude objavljene na GoodFood.ba

Svaki put kad naručite neko jelo kao registrovani korisnik preko GoodFood.ba, automatski zarađujete kupon u restoranu u kojem ste naručili. Nakon što sakupite 10 kupona u jednom restoranu ostvarujete pravo na BONUS narudžbu u tom istom restoranu.

Iznos koji Vam je na raspolaganju u BONUS narudžbi jeste prosječna vrijednost 10 prethodno ostvarenih narudžbi. Ukoliko iznos vaše narudžbe premaši vrijednost ostvarene BONUS narudžbe, plaćate samo prekoračenu razliku u cijeni. U slučaju da je iznos Vaše narudžbe eventualno manji od vrijednosti (iznosa) ostvarene BONUS narudžbe, neiskorišteni višak (razlika u cijeni) se poništava nakon realizacije BONUS narudžbe te ga ne možete iskoristiti za naredne narudžbe.

BONUS možete koristiti samo u restoranu u kojem je i ostvaren.

KUPONE možete sakupljati u svim restoranima koji su dali mogućnost BONUS narudžbe, a da bi ostvarili pravo na BONUS potrebno je da ih sakupite 10 u vremenskom okviru od 4 mjeseca.

Dakle, šta čekate? Naručite jelo i zaradite Vaš prvi kupon!

Uvjeti i odredbe
Učešće je dopušteno za sve one koji imaju važeću e-mail adresu i važeći broj mobilnog telefona. 
Zarađeni KUPON je važeći 4 mjeseci računajući od datuma kada je ostvaren što znači da u istom vremenskom okviru kupac mora sakupiti 10 kupona (napraviti 10 pojedinačnih narudžbi) da bi dobio BONUS narudžbu.
Ukoliko restoran iz nekog razloga ospori ostvarnu bonus narudžbu, GoodFood.ba nije dužan korisniku nadoknaditi nerealizovani gratis.

Ne radimo do daljnjeg. Hvala na razumijevanju!