Uvjeti i pravila korištenja

Naslovna / Uvjeti i pravila korištenja

1
2
3
4
Izaberi restoran
Izaberi jelo
Upiši adresu
Pošalji narudžbu

Uvjeti i pravila korištenja

 

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i korištenju našeg web servisa za naručivanje hrane putem interneta - GoodFood.ba. Korištenjem ovog web servisa saglasni ste s njegovim uvjetima korištenja, s toga vas molimo da ih pažljivo pročitate.

 

Ime i autorska prava

Cjelokupan sadržaj na GoodFood.ba, kao što su tekstovi, grafike, logotip, fotografije i programski kodovi vlasništvo su firme CompExpert d.o.o.


Naziv firme i adresa: CompExpert d.o.o., Školska br.2, 72000 Zenica, Bosna i Hercegovina.
 

Kopiranje, preprodaja, izdavanje ili izmjene bilo kojeg dijela web portala bez saglasnosti firme CompExpert d.o.o. strogo je zabranjeno.

 

Vaš account

Ukoliko ste registrovani korisnik web servisa GoodFood.ba, odgovorni ste za održavanje i povjerljivost podataka vezanih za vaš akaunt, ograničavanje pristupa Vašem kompjuteru te za sve aktivnosti unutar Vašeg akaunta.
 

GoodFood.ba zadržava sva prava odbiti izvršenje usluga, otkazati i brisati akaunte, ukloniti i uređivati sve sadržaje ili otkazati narudžbe po vlastitom nahođenju.

 

Lični podaci

Osobni podaci prikupljeni ili dodijeljeni u vezi s ovim web portalom bit će korišteni isključivo u skladu s politikom zaštite privatnosti web servisa GoodFood.ba

 

Cijene online naručivanja hrane

Usluga online naručivanja hrane na web servisu GoodFood.ba ne naplaćuje se.

Ukoliko neki restoran ima cijenu dostave, ona će biti jasno i vidljivo naznačena na infu o restoranu, kao i na Vašoj narudžbi i njenom finalnom iznosu za naplatu.

 

Naručenu hranu plaćate dostavljaču po istoj cijeni koja je navedena prilikom naručivanja ili u slučaju kartičnog online plaćanja određenu, uz proviziju koju definiše davaoc usluge.

 

Cijene i proizvodi koje nude restorani

Svi podaci na web servisu GoodFood.ba, vezano za cijene, objave, specifikacije i raspoloživost proizvoda dobiveni su od strane restorana, partnera web portala, na korištenje firmi CompExpert d.o.o.


Postoji mogućnost da se podaci na portalu GoodFood.ba. razlikuju od onih koji su navedeni u jelovniku restorana.

Web servis GoodFood.ba nije odgovoran za navedene cijene, nazive ili cjelokupnu kvalitetu naručenih proizvoda.

 

Provjera vaše narudžbe

Nakon što izvršite narudžbu koristeći usluge web servisa GoodFood.ba, postoji mogućnost da restoran zatraži dodatnu provjeru ili informacije od Vas prije prihvaćanja i dostavljanja narudžbe. Restoran zadržava pravo odbiti bilo koju narudžbu, i/ili ograničiti količine bilo koje narudžbe.

 

Ostalo

Postoji mogućnost da stranice restorana sadrže greške ili propuste vezano za opis, cijene ili raspoloživost proizvoda. GoodFood.ba zadržava sva prava izmjene i ispravki grešaka i propusta bez prethodne najave. GoodFood.ba također zadržava pravo brisanja bilo kojeg ponuđenog proizvoda ili usluge u slučaju greške, propusta u opisu artikla ili nekog drugog razloga.

 

Postavljanje komentara

Registrirani korisnici GoodFood.ba imaju mogućnost postavljanja komentara koji nisu uvredljive prirode i koji ne sadrže bilo koji oblik komercijalnog poticanja, lančanog i masovnog mailinga te bilo koji oblik 'spama'.
Komentari koji sadrže uvrede ili bilo koji oblik netolerancije bit će odmah obrisani.
 

Nemoguće je pisati komentar o restoranu ukoliko korisnik nije naručio hranu putem GoodFood.ba iz isključivo tog restorana za koji želi dati komentar.
 

Web servis GoodFood.ba zadržava pravo uklanjanja ili uređivanja bilo kojeg nepriličnog sadržaja.

 

Ukoliko na GoodFood.ba vidite sadržaj za koji mislite da nije tačan ili je uvredljiv po bilo kom osnovu, molimo da nas odmah kontaktirate na e-mail: info@goodfood.ba kako bi spriječili širenje dezinformacija i netolerancije.

 

Ograničenje odgovornosti

 

Izričito potvrđujete da web servis GoodFood.ba koristite na svoju vlastitu želju i odgovornost.

 

CompExpert d.o.o. niti njegovi zaposlenici, ne garantiraju da će web servis GoodFood.ba biti bez grešaka, niti garantiraju u pogledu rezultata dobivenih korištenjem ovog web portala, te tačnosti i pouzdanosti bilo koje informacije, usluge ili proizvoda dobivenih korištenjem ovog web portala.


Ovaj web servis je bez garancija bilo koje vrste, izričite ili prešutne, uključujući ali ne ograničavajući se na garancije naziva, garancije trgovanja ili pogodnostii za konkretnu svrhu.


Ovo ograničenje od odgovornosti primjenjuje se na bilo koju štetu ili povredu nastalu prilikom pojavljivanja grešaka, propusta, prekida, brisanja, kašnjenja u prijenosu podataka, računalnih virusa, pada komunikacijske mreže, krađe, uništenja ili neautoriziranog pristupa, kvaliteta hrane, brzine dostave, promjena prilikom korištenja ovog web portala, bilo kršenjem ugovora, iskrivljenog ponašanja (uključujući striktnu odgovornost), nepažljivošću ili bilo kojom drugom akcijom.

 

Izmjene uvjeta i pravila korištenja

 

CompExpert d.o.o. zadržava pravo izmjene bilo kojeg dijela web servisa GoodFood.ba, kao i izmjenu ovih uvjeta korištenja ili politike zaštite osobnih podataka, i sve te promjene stupaju na snagu, čim se postave online, bez predhodnih najava.

Vaša je odgovornost uputiti se na Uvjete korištenja kad god pristupate web portalu. Svaki put kad pristupate web portalu, pristajete u cjelosti na navedene uvjete i pravila korištenja kao i politiku zaštite osobnih podataka koji će se povremeno mijenjati ili dopunjavati.

Ne radimo do daljnjeg. Hvala na razumijevanju!